Eine Frau trägt einen Slip
Slip rådgivning

Hvilken slip passer til mig?

Føl dig godt tilpas!

Først med den rigtige slip bliver dit outfit perfekt. Vores slips overbeviser med en fantastisk behagelig følelse, når man har dem på, og med vidunderlig smukke design! Gå på opdagelse i vores store udvalg og find den pasform, du bedst kan lide.


Slips

Vores favorit! Den klassiske pasform udmærker sig ved at være særdeles behagelig at have på. Slippen findes i mange forskellige design og kvaliteter. Ligegyldigt om det er bomuld eller mikrofibre, denne slip må ikke mangle i noget klædeskab.

Køb slips
Illustration eins Slips
Eine Frau trägt einen Taillenslip /  Maxi-Slip

Taljeslip / maxislip

Kendetegn: Taljeslippen/maxislippen er højt skåret. Den går op til lige over navlen. Taljeslippen/maxislippen dækker hofterne helt og ligner meget pantyen. Den har en normal slipform omkring bagdelen.

Tip: Taljeslips/maxislips dækker som følge af en højere talje en lille mave godt og er meget bekvemme.

Eine Frau trägt einen Bodyforming Slip

Kropsformende slip

Kendetegn: Den kropsformende slip er kendt for sit faste, formgivende materiale. Denne er oftest skåret højere.

Tip: Den kropsformende slip er perfekt under kjoler, bukser eller nederdele for at skjule en lille polstring.

Eine Frau trägt einen Standard Slip

Standardslip

Kendetegn: Den klassiske pasform udmærker sig ved at være særdeles behagelig at have på. Standardtrussen har en lav kropshøjde, mindre benudskæring og findes i mange forskellige design og kvaliteter.

Tip: Den normale slip bør findes i ethvert klædeskab og er egnet til enhver figurform.

Eine Frau trägt einen Büroslip

Kontorslip

Kendetegn: Som følge af den høje benudskæring undgås det, at den gnaver, når man sidder. Som følge af de indarbejdede blonder er denne slip ikke blot bekvem, men også et virkeligt blikfang.

Tip: Ideelt, når du skal sidde ned længe, da den ikke skærer ind i huden - f.eks. på kontoret!


G-strenge

Få dine kurver til at komme til deres ret! G-strenge overbeviser ikke blot på grund af deres forføreriske design, men også ved at være særdeles behagelige at have på. Se vores mange forskellige design her.

Køb g-strenge
Illustration eines Strings

G-strenge

Kendetegn: G-strengen ligger perfekt mod huden og har en særlig høj talje for at undgå at skære ubehageligt ind i huden. Den er knapt beskåret bagpå og dækker ikke balderne.

Tip: Som følge af den næsten sømløse forarbejdning er G-strengen næppe synlig under tøjet.


Panties

Bekvemme, moderne og sexede! Vores pantyformer ligger tæt ind imod huden og iscenesætter din krop vindunderligt.

Køb g-strenge
Illustration eines Pantys
Eine Frau trägt einen Panty

Panty

Kendetegn: Vores panty ligger tæt ind til huden, er skåret af i hoftehøjde og dækker også en del af benet. Som følge af den lige, men korte benafslutning samt brede linninger i siden er din bagdel helt dækket.

Tip: Om den er klassisk i sort eller forførerisk med blonder, egner vores panty sig til alle situationer i livet og kæler for dine hofter.

Eine Frau trägt einen Hipster

Hipster

Kendetegn: Hipsteren er skåret meget kropsnært og er takket være det hoftehøje snit meget moderne. Denne hofteslip har en lige benudskæring, der kun er minimalt kortere end på en panty.

Tip: Hipsteren egnet sig fortræffeligt til lavt siddende bukser.

Eine Frau trägt einen Maxi-Panty

Maxipanty

Kendetegn: Meget behagelige at have på, superbløde, særlig strækbare og næsten usynlige. Mindsker sved og gnaven på følsomme hudpartier takket være et forlænget ben.

Tip: Tag dine kjoler ud af skabet! Til at have på under nederdele og kjoler, ikke kun på varme dage.

Slipform am Po einer Frau

Til hvilken bagdel passer hvilken slipform?

Det er tit ikke let at vælge den rigtige slip.

Skærer den i huden, bliver det hurtigt ubehageligt. Eller slippen fremhæver de forkerte steder. Vi anbefaler nedenfor særlig fordelagtige modeller til din figurtype, så du kan sætte din bagdel bedst muligt i scene! Når alt kommer til alt, er der imidlertid kun ét, der tæller: at du føler dig godt tilpas!


Hjerteformet bagdel

Kendetegn: Udgående fra en forholdsvis smal talje udgør hoften ved denne form det bredeste punkt. Den nederste del af bagdelen er mindre fremtrædende. Denne bagdel bliver ofte beskrevet som V-formen.

Tip: Til den hjerteformede bagdel egner sig især slips, panties eller hipstere, som sidder forholdsvis langt nede på hoften. De dækker balderne og former bagdelen bedre, så den virker mere lækker. Trusser med høj benudskæring er derimod mindre fordelagtige, da den manglende volumen i det nederste område af bagdelen ville blive fremhævet. Også shapewear egner sig udmærket til at snyde sig smallere.


Firkantet bagdel

Kendetegn: Denne bagdelsform forløber mellem hofteknoglerne og lårets yderside in en næsten lige linje. Bagdelen er forholdsvis flad.

Tip: Brug først og fremmest g-strenge eller slips med høj benudskæring (kontorslips, taljeslips ...), som ikke snærer. Men også panties og underbukser med lange ben passer til denne form. Man bør ikke bruge flagrende snit med bredt ben.


Pæreformet bagdel (omvendt hjerte)

Kendetegn: Ved denne bagdelsform ligger det bredeste punkt under hoften. Den ligner, som navnet allerede siger, et omvendt hjerte eller en pære. Ofte tales der også om A-formen.

Tip: Vælg helst slips med højt eller skråt afskåret ben, f.eks. kontorslips, taljeslips eller g-strenge. Disse kæler for din figur og skærer ikke ind i huden, som det kan ske med snævrere benudskæringer.


Rund bagdel

Kendetegn: Denne bagdelsform svarer til den klassiske æbleform. Den er ganske vist smuk, rund og lækker, men også denne bagdel har brug for den rigtige indpakning.

Tip: Pas på, at du ikke køber for små eller snævre slips eller panties. Ved for lidt stof kan skridtet ved bevægelse fortrækkes, så det ikke er pænt, og underbukserne kan rutsje og blive ubehagelige at have på. Bedst sidder de klassiske slipformer, panties og også shapewear-trusser med tilstrækkeligt stof omkring bagdelen. G-strenge fremhæver bagdelens volumen stærkt.