Eine Frau trägt einen Slip
TRUSSE VEJLEDNING

Hvilken trusse passer til mig?

Føl dig godt tilpas!

Først med de rigtige trusser bliver dit outfit perfekt. Vores trusser føles fantastisk behagelige at have på og findes i masser af vidunderlig smukke designs! Gå på opdagelse i vores store udvalg og find den pasform, du bedst kan lide.


Trusser

Vores favorit! Den klassiske pasform udmærker sig ved at være særdeles behagelig at have på. Trussen findes i mange forskellige designs og kvaliteter. Et musthave i din undertøjsskuffe, både i bomuld og mikrofiber

Køb trusser
Illustration eins Slips
Eine Frau trägt einen Taillenslip /  Maxi-Slip

Taljeslip / maxislip

Kendetegn: Taljeslippen/maxislippen er højt skåret. Den går op til lige over navlen. Taljeslippen/maxislippen dækker hofterne helt og ligner meget pantyen. Den har en normal slipform omkring bagdelen.

Tip: Taljeslips/maxislips dækker som følge af en højere talje en lille mave godt og er meget bekvemme.

Eine Frau trägt einen Bodyforming Slip

Kropsformende slip

Kendetegn: Den kropsformende slip er kendt for sit faste, formgivende materiale. Denne er oftest skåret højere.

Tip: Den kropsformende slip er perfekt under kjoler, bukser eller nederdele for at skjule en lille polstring.

Eine Frau trägt einen Standard Slip

Standardslip

Kendetegn: Den klassiske pasform udmærker sig ved at være særdeles behagelig at have på. Standardtrussen har en lav kropshøjde, mindre benudskæring og findes i mange forskellige design og kvaliteter.

Tip: Den normale slip bør findes i ethvert klædeskab og er egnet til enhver figurform.

Eine Frau trägt einen Büroslip

Kontorslip

Kendetegn: Som følge af den høje benudskæring undgås det, at den gnaver, når man sidder. Som følge af de indarbejdede blonder er denne slip ikke blot bekvem, men også et virkeligt blikfang.

Tip: Ideelt, når du skal sidde ned længe, da den ikke skærer ind i huden - f.eks. på kontoret!


G-strenge

Vis dine kurver frem! G-strenge kan både være i forførerende, men kan også ved at være særdeles behagelige at have på. Se vores mange forskellige designs her.

Køb g-strenge
Illustration eines Strings

G-strenge

Kendetegn: G-strengen ligger perfekt mod huden og har en særlig høj talje for at undgå at skære ubehageligt ind i huden. Den er knapt beskåret bagpå og dækker ikke balderne.

Tip: Som følge af den næsten sømløse forarbejdning er G-strengen næppe synlig under tøjet.


Hipsters og shorts

Behagelige, moderne og sexede! Vores hipsters og shorts sidder flot tæt ind til kroppen og omfavner din bagdel og lår perfekt

Køb hipsters og shorts
Illustration eines Pantys
Eine Frau trägt einen Panty

Panty

Kendetegn: Vores panty ligger tæt ind til huden, er skåret af i hoftehøjde og dækker også en del af benet. Som følge af den lige, men korte benafslutning samt brede linninger i siden er din bagdel helt dækket.

Tip: Om den er klassisk i sort eller forførerisk med blonder, egner vores panty sig til alle situationer i livet og kæler for dine hofter.

Eine Frau trägt einen Hipster

Hipster

Kendetegn: Hipsteren er skåret meget kropsnært og er takket være det hoftehøje snit meget moderne. Denne hofteslip har en lige benudskæring, der kun er minimalt kortere end på en panty.

Tip: Hipsteren egnet sig fortræffeligt til lavt siddende bukser.

Eine Frau trägt einen Maxi-Panty

Maxipanty

Kendetegn: Meget behagelige at have på, superbløde, særlig strækbare og næsten usynlige. Mindsker sved og gnaven på følsomme hudpartier takket være et forlænget ben.

Tip: Tag dine kjoler ud af skabet! Til at have på under nederdele og kjoler, ikke kun på varme dage.

Slipform am Po einer Frau

Hvilken trusseform passer til din bagdel?

Det er ikke altid let at vælge den rigtige trusse.

Skærer den i huden, bliver den hurtigt ubehageligt. Eller måske fremhæver trussen de forkerte steder. Vi anbefaler nedenfor modeller, der er særlig fordelagtige for din figurtype, så du kan vise din bagdel frem i det bedste lys! Når alt kommer til alt, er der dog kun én ting, der tæller: at du føler dig godt tilpas!


Hjerteformet bagdel

Kendetegn:Bagdelen starter fra en forholdsvis smal talje og hoften udgør det bredeste punkt. Den nederste del af bagdelen er mindre fremtrædende. Denne bagdel bliver ofte beskrevet som V-formet.

Tip: Tip: Til den hjerteformede bagdel egner trusser eller hipsters, som sidder forholdsvis langt nede på hoften, sig især godt. De dækker balderne og former bagdelen en smule, så den viser sig fra sin bedste side. Også shapewear egner sig udmærket til at snyde sig smallere. Trusser med høj benudskæring er derimod mindre fordelagtige, da den manglende volumen på nederste del af numsen vil blive fremhævet.


Firkantet bagdel

Kendetegn: Denne type bagdel løber i lige lodret linje fra hofteknoglerne til lårets yderside. Bagdelen er samtidig forholdsvis flad.

Tip: Brug først og fremmest g-strenge eller trusser med høj benudskæring (briefs, midi ...), som ikke snærer. Men også hipsters og shorts passer til denne numseform. Man bør ikke bruge flagrende pasforme med brede ben.


Pæreformet bagdel (omvendt hjerte)

Kendetegn: Denne numse har det bredeste punkt under hoften og ligner, som navnet siger, et omvendt hjerte eller en pære. Ofte tales der også om A-form.

Tip: Vælg helst trusser med højt snit eller skrå udskæringer over ballen, f.eks. taitrusser, brazillian cut eller g-strenge. Denne type fremhæver din figur og skærer ikke ind i ballen, som det kan ske med lige smalle modeller.


Rund bagdel

Kendetegn: Denne type bagdel har den klassiske æbleform. Ligesom alle de andre typer numser, er den smuk, rund og dejlig, men også denne bagdel har brug for den rigtige indpakning.

Tip: Pas på med at købe for små eller snævre trusser. For lidt stof kan få trusserne til at glide, så de sidder forkert og blive ubehagelige at have på. Til denne type numse passer de klassiske trusseformer, hipsters og også shapewear-trusser med tilstrækkeligt stof omkring bagdelen bedst. G-strenge fremhæver bagdelens volumen meget og anbefales derfor ikke.