PURE - PURE - FAIR FASHION

Bæredygtig og GOTS-zertificeret Fashion-kollektion

PURE - PURE - FAIR FASHION
Bæredygtig og GOTS-zertificeret Fashion-kollektion
The model stands in the dunes and wears a plaid knit dress

OM PURE

GLÆDEN VED PURE FASHION

God mode lever ikke bare af smukke snit og flotte designs, men også af ægte gennemsigtighed og ansvar.
Vores PURE-kollektion opfylder alle de økologiske og sociale kriterier i Global Organic Textile Standard (GOTS) - gennem hele produktionskæden - fra mark til mode. Resultatet er helt nyt og trendy tøj, der sidder lige i øjet.
Til Pure-kollektionen

CRADLE TO CRADLE

FASHION FOR FUTURE

Cradle to Cradle er det hotte emne lige nu. Ikke underligt, når alt kommer til alt, er det det næste niveau af bæredygtighed. Idéen bag dette er meget enkel: Produkterne er fremstillet fra starten på en sådan måde, at de tager hensyn til deres levetid. Anvendte materialer kan komposteres uden skadelige rester. Med PURE går vi nu ind i naturens kredsløb med vores første genanvendelige tekstiler.

GOTS

FAIR KOMMER IKKE AF INGENTING

GOTS (Global Organic Textile Standard) er en tekstil-godkendelse, som forskellige internationale organisationer har udviklet sammen for at fremme gennemsigtigheden det ​​økologiske tøjs tekstilkæde.
Alle varer, i PURE-kollektionen, er GOTS-certificeret og opfylder følgende kriterier:
  • Mindst 70% naturfibre
  • Mindst 95% økologisk bomuld
  • Brug af økologiske metoder ved forarbejdningen af fibrene
  • Overholder sociale aspekter
  • Bruger ikke syntetiske tilsætningsstoffer
  • Løbende kontrol af produktionsanlæggene

PURE UNDERTØJ

SÅ MILØ- og HUDVENLIG

Med PURE, sælger vi ikke bare super trendy mode, men også altid en smule ansvar. Tjek også PUREs lingerikollektion.
Shop nu
>

VORES ANSVAR

FAIR FASHION

Som familievirksomhed, er ansvarlig ledelse en del af vores DNA - vores handlinger følger en langsigtet strategi, der fokuserer på retfærdighed og bæredygtighed. Fordi ansvaret over for medarbejdere, forbrugere, producenter, partnere, serviceudbydere og samfundet som helhed er af afgørende betydning for os, som en global modevirksomhed.
Miljøansvar
For at beskytte miljøet og klimaet, er vi meget opmærksomme på, hvordan vores forretningsaktiviteter påvirker miljøet og arbejder systematisk på at reducere dette.
Socialt ansvar
Respekt for den enkelte samt fair samarbejde, baseret på partnerskab med hinanden: For os, er det ikke bare en tom sætning, men hverdagens realitet - både i samspillet med vores medarbejdere og vores leverandører.
Produktansvar
Når det gælder vores produkter, lægger vi stor vægt på kvalitet og brugen af mere bæredygtige materialer. Vores ansvar slutter dog ikke ved produktionen, vi stiller også høje krav til transporten ud til dig.