Ofte stillede spørgsmå

Der er et svar til ethvert spørgsmål

Vi svarer gerne på dine spørgsmål, da vi ønsker, at du holder dig informeret. Vi har derfor samlet de oftest stillede spørgsmål til dig.

Bestilling
På internettet
Vores netbutik er åbent døgnet rundt. Du er velkommen til at bruge den øverste navigation, hvor du finder vores modeserier, specialprodukter, gode tilbud og de aktuelle kataloger.
Telefonisk
Du kan selvfølgelig også bestille telefonisk.Vores gratis servicenummer: 80 - 88 57 65, Mandag - Fredag fra kl. 10:00 - 14:00

E-mail
Du kan selvfølgelig også bestille via e-mail: service@ullapopken.dk. Vi anbefaler dog, at du afgiver bestillingen direkte i netbutikken. Dette sikrer hurtig behandling.
Hos Ulla Popken er der ingen minimum bestillingsværdi! Vores rabatkuponkampagner er dog en undtagelse. For minimum bestillingsværdi henvises til instruktionerne for den pågældende kampagne.
For at se dine tidligere bestillinger skal du logge på www.ullapopken.dk med din e-mailadresse og adgangskode. Under "Min konto/bestillinger" kan du nu se dine bestillinger fra de seneste 12 måneder. I ordreoplysningerne finder du yderligere oplysninger, såsom varerne, ordretotal og fakturerings-/leveringsadresse.
Du kan annullere bestilte varer telefonisk, hvis de endnu ikke er faktureret. Du kan kontakte vores kundeserviceteam på det gratis servicenummer: 80 - 88 57 65, Mandag - Fredag fra kl. 10:00 - 14:00. Den lovbestemte fortrydelsesret forbliver upåvirket af annulleringsmuligheden.

Levering
Uanset ordreværdien betaler du 49 kr i forsendelsesomkostninger for din ordre. Forsendelsesomkostninger gælder én gang pr. ordre. Dette gælder også, hvis nogle varer ikke er tilgængelige med det samme, og ordren derfor ikke kan leveres fuldt ud.
Vi angiver altid leveringstiden, der gælder for den ønskede vare, direkte på den pågældende vare. På denne måde kan du på et øjeblik se, hvornår du kan forvente levering. Der gælder andre leveringstider for varer fra kollektionsforhåndsvisningen. Dem finder du i tekstoplysningerne på vareoplysningssiden. Vi leverer normalt varer, der er tilgængelige med det samme, inden for 3-5 hverdage efter modtagelse af den komplette og fejlfri bestilling. Leveringen kan blive forsinket, hvis der er en søn- eller helligdag mellem bestilling og levering. Så snart varerne er afsendt, vil du modtage en forsendelsesmeddelelse på e-mail. Du kan nemt følge leveringen ved hjælp af linket til forsendelsessporing, der findes der. I tilfælde af at din ordre indeholder ikke-tilgængelige varer, kan forsendelsesdatoen blive udskudt. For at reducere miljøbelastningen kombinerer vi delleveringer i én pakke, når det er muligt. Dette kan medføre forsinkelser i leveringerne. Hvis du ikke ønsker denne løsning til din ordre, bedes du kontakte vores kundeserviceteam på vores gratis servicenummer:80 - 88 57 65, Mandag - Fredag fra kl. 10:00 - 14:00. Der er ingen ekstra omkostninger ved delleveringer.
Levering til en ønsket adresse. Vi leverer også gerne din ordre til en anden leveringsadresse. Dette er muligt fra anden bestilling. Indtast din ønskede adresse, når du indtaster dine personlige oplysninger under punktet "Anden leveringsadresse". Vi skal bruge et telefonnummer, så vi til enhver tid kan kontakte dig, hvis vi har spørgsmål.Angiv altid din nuværende bopæl (registreringsadresse) som faktureringsadresse.
Vi leverer også gerne din ordre til udlandet. Brug vores internationale netbutik "www.ullapopken.eu". Vær opmærksom på, at der udover fragtomkostningerne i nogle tilfælde også er omkostninger til told og moms, som du eventuelt skal betale. Klik her for at gå til den internationale netbutik nu.

Betaling
Vi tilbyder dig forskellige betalingsmuligheder.
  • Køb med kreditkort
    Betal bekvemt og sikkert med dit kreditkort. Vi accepterer Visa og MasterCard. Klik her for at komme til betalingsbetingelserne.
  • Køb med PayPal
    Du kan også betale sikkert og nemt hos os med PayPal. I slutningen af ​​bestillingsprocessen vil du blive sendt direkte videre til PayPal.

Returnering og tilbagebetaling
100 dages returret
Du kan returnere varer til os gratis inden for 100 dage. Du kan returnere de ubrugte varer inden for retur- og fortrydelsesfristen eller opsige din kontrakt uden at angive årsager. Pak din returnering og vedlæg følgesedlen, så kan vi kreditere beløbet med det samme. Og meget vigtigt: Sørg for at klæbe returlabelen fra fakturaen over den eksisterende adresselabel på din forsendelse for at gøre behandlingen nemmere for os. Du vil ikke pålægges yderligere omkostninger for returneringen.
Klik her for flere returneringsoplysninger for Danmark.
Du har ret til at fortryde kontrakten inden for fjorten dage uden at angive en grund. Fortrydelsesfristen er fjorten dage fra den dag, hvor du eller en af ​​dig navngivet tredjemand, som ikke er fragtfører, tog de sidste varer i besiddelse. Klik her for at komme til fortrydelseserklæringen nu. For at udøve din fortrydelsesret skal du informere os, Popken Fashion GmbH, Am Waldrand 19, 26180 Rastede, om din beslutning om at fortryde denne kontrakt ved hjælp af en klar erklæring (f.eks. et brev sendt med post eller e-mail ). Gratis servicenummer: 80 - 88 57 65 (Mandag - Fredag fra kl. 10:00 - 14:00), e-mail: service@ullapopken.dk Du kan finde den juridiske fortrydelsesformular i vores vilkår og betingelser under https://www.ullapopken.dk/da/vilkarogbetingelser eller i forklaringen af ​​fortrydelsesretten under https://www.ullapopken.dk/da/fortrydelsesretten. For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du sender meddelelsen om udnyttelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.
Så snart vi har modtaget returneringen, modtager du en bekræftelse på modtagelsen af ​​returneringen på e-mail. Ethvert tilgodehavende, der er opstået, vil blive refunderet til dig så hurtigt som muligt, inden for de næste 3-5 dage og afhængigt af betalingsmetoden. Du kan nemt tjekke din aktuelle fakturasaldo online. Log på www.ullapopken.de med din e-mailadresse og adgangskode og klik på "Min konto/ordrer"

Min konto
Du modtager automatisk et kundenummer, efter du har bestilt varer hos Ulla Popken første gang. Du kan finde dit kundenummer på hver faktura/korrespondance. For at oprette en onlinekonto skal du klikke på 'Log på/tilmeld dig nu' øverst til højre på startsiden og udfylde indtastningsfelterne. Du kan til enhver tid bruge disse oplysninger til at logge på 'Min konto' og se dine oplysninger.
Du kan se følgende oplysninger under "Min konto", når du logger på www.ullapopken.dk med din e-mailadresse og adgangskode. Personlige data: Her kan du ændre dit navn, e-mailadresse og adgangskode.
Du har glemt din adgangskode - så nemt er det:
  • Klik på "Log på" øverst til højre på vores hjemmeside
  • Vælg punktet ""Har du glemt din adgangskode?
  • Indtast den e-mailadresse, du brugte til at tilmelde dig
  • Vi sender dig en e-mail med et link, så du kan indstille en ny adgangskode
"Send vores kundeserviceteam en e-mail til service@ullapopken.dk, så sørger vi for at slette din kundekonto så hurtigt som muligt. Det kræver ikke en særlig formular, men oplys dit kundenummer og/eller dit navn, hvis du ikke bruger den tilemelte e-mailadresse.

Reklame
Du kan tilmelde dig det gratis nyhedsbrev online, så du ikke går glip af nogen af ​​vores aktuelle kampagner. Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet nu.
I hvert nyhedsbrev finder du et "Afmeld"-link, som du kan bruge til at afmelde nyhedsbrevet. En afmeldingsside vil blive vist som bekræftelse. Du kan til enhver tid fortryde afmeldingen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet igen. Bemærk: Vi vil gøre vores bedste for at behandle din afmelding så hurtigt som muligt. I sjældne tilfælde kan udsendelsen af ​​det aktuelle nyhedsbrev overlappe med afmeldingen.

Størrelsestabel
"Størrelsesskema og rådgivning. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rigtige størrelse med vores størrelsestabeller. For de fleste varer kan du finde din egen personlige pasform og størrelse med vores størrelsesguide på vareoplysningssiden lige over størrelsesudvalget. Under størrelsesudvalget finder du vores størrelsestabel. Klik her for at gå til størrelsestabellen nu.

Generelle forretningsbetingelser
"Du finder vores generelle vilkår og betingelser ved hver ordreproces, før du bekræfter den med "Køb nu". Du finder også vores generelle handelsbetingelser på vores hjemmeside nederst under "Vilkår og betingelser". Klik her for at gå direkte til de generelle vilkår og betingelser.

Sikkerhed
Sikkerheden af ​​dine oplysninger er meget vigtig for os! Så snart du indtaster personlige oplysninger (navn, adresse, betalings- og leveringsoplysninger), når du afgiver en ordre og sender den til os, vil de blive transmitteret i krypteret form. Til dette bruger Ulla Popken den anerkendte sikre 128-bit SSL-transmission (Secure Socket Layer). Du kan genkende en krypteret side i din webbrowser på det lille symbol (lukket låsesymbol). Dette ikon er placeret i bunden af ​​webbrowseren.
Alle oplysninger, der er nødvendige for forretningstransaktionen, gemmes af os og behandles med den største fortrolighed. Vi overholder naturligvis de gældende databeskyttelsesbestemmelser og lovkrav. Klik her for at gå direkte til databeskyttelse.

Yderligere
"Du kan kontakte vores kundeserviceteam på vores gratis servicenumre eller via e-mail. Bestilling og kunderådgivning. servicenummer: 80 - 88 57 65, Mandag - Fredag fra kl. 10:00 - 14:00. E-mail: service@ullapopken.dk.