Selection

PREMIUM STYLES

Materialer af høj kvalitet, lyse farver og klassiske pasforme: Hos Selection by Ulla Popken finder du enkle og tidløse styles med særligt høje kvalitetsstandarder. For god mode skal ikke kun se godt ud, det skal også føles godt - og designes til at kunne bruges i lang tid. Fra viskose til silke til kashmir: I vores Premium-kollektion finder du business-outfits og festlige looks, der kombinerer chic, komfort og holdbarhed
Se kollektionen
The Slinky Secret
Slinky er et andet ord for elegance. Det tunge og bløde materiale, som er en blanding af viskose og elastan, er et af vores yndlingsmaterialer til luksuriøse styles. Slinky-items krøller næsten ikke, er elastiske, smyger sig om dine kurver og er ekstremt behagelige at have på. Så kan du være perfekt klædt på til lange arbejdsdage og festlige lejligheder, uden at gå på kompromis.
Det finest bomuld
Når det gælder materialer af høj kvalitet, kan vi ikke komme uden om Pima bomuld. Denne fiber også kendt som "Sydamerikas silke", er faktisk et bomuldsgarn - og blødere end næsten noget andet stof. Den fine og slidstærke Pima-bomuld garanterer maksimal komfort, former sig perfekt efter kroppen og sikrer dermed en perfekt pasform, hvilket er de bedste egenskaber for et luksuriøst look.