The model poses in a pink skirt and white jumper in a field
PURE - FAIR FASHION
Bæredygtig og GOTS-zertificeret Fashion-kollektion

PURE

GLÆDEN VED PURE FASHION

God mode lever ikke bare af smukke snit og flotte designs, men også af ægte gennemsigtighed og ansvar. Vores PURE-kollektion opfylder alle de økologiske og sociale kriterier i Global Organic Textile Standard (GOTS) - gennem hele produktionskæden - fra mark til mode. Resultatet er helt nyt og trendy tøj, der sidder lige i øjet.
Se kollektionen

PURE UNDERTØJ

SÅ MILØ- og HUDVENLIG

Med PURE, sælger vi ikke bare super trendy mode, men også altid en smule ansvar. Tjek også PUREs lingerikollektion.
GOTS Logo

GOTS

FAIR KOMMER IKKE AF INGENTING
GOTS (Global Organic Textile Standard) er en tekstil-godkendelse, som forskellige internationale organisationer har udviklet sammen for at fremme gennemsigtigheden det ​​økologiske tøjs tekstilkæde.
Læs mere
Alle varer, i PURE-kollektionen, er GOTS-certificeret og opfylder følgende kriterier:
  • Mindst 70% naturfibre
  • Mindst 95% økologisk bomuld
  • Brug af økologiske metoder ved forarbejdningen af fibrene
  • Overholder sociale aspekter
  • Bruger ikke syntetiske tilsætningsstoffer
  • Løbende kontrol af produktionsanlæggene
Picture of a plant

Vores ansvar

FAIR FASHION
Som familievirksomhed, er ansvarlig ledelse en del af vores DNA - vores handlinger følger en langsigtet strategi, der fokuserer på retfærdighed og bæredygtighed. Fordi ansvaret over for medarbejdere, forbrugere, producenter, partnere, serviceudbydere og samfundet som helhed er af afgørende betydning for os, som en global modevirksomhed.
Læs mere
Miljøansvar
For at beskytte miljøet og klimaet, er vi meget opmærksomme på, hvordan vores forretningsaktiviteter påvirker miljøet og arbejder systematisk på at reducere dette.
Socialt ansvar
Respekt for den enkelte samt fair samarbejde, baseret på partnerskab med hinanden: For os, er det ikke bare en tom sætning, men hverdagens realitet - både i samspillet med vores medarbejdere og vores leverandører.
Produktansvar
Når det gælder vores produkter, lægger vi stor vægt på kvalitet og brugen af mere bæredygtige materialer. Vores ansvar slutter dog ikke ved produktionen, vi stiller også høje krav til transporten ud til dig.
Seneste nyheder
Inspiration til dig