Bh vejledning

At vælge den rigtige bh handler ikke kun om stil, men frem for alt din komfort og selvtillid. Vores mål er at hjælpe dig med at finde den perfekte bh til dine behov - hvad enten det er til hverdagsbrug, særlige lejligheder eller sport. Her kan du lære alt om forskellige styles som bøjle-bh'er, støtte-bh'er, sports-bh'er og meget mere. Hver krop er unik, og vi ønsker at give dig den bedste støtte, komfort og design. Lær de forskellige bh-pasforme at kende og find dine yndlings-bh'er!
Gå på opdagelse i den fascinerende verden af ​​bh'er!

Støtte-bh

Støtte-bh'en er særligt velegnet til store bryster. Pasformen omslutter brystet fuldstændigt, så det tunge bryst understøttes optimalt. Det giver støtte både i siden og foran. Modellen har et bredt, blødt bånd under brystet og polstrede stropper. Det giver de tunge bryster behagelig støtte, uden at bh'en trykker eller giver mærker. Den ekstra brede ryg fordeler støtten perfekt og aflaster belastningen på rygområdet.
Se modellerne her

Bøjle-bh'en

Bøjle-bh'en er særligt velegnet til de bryster, der har brug for lidt støtte i brystområdet. Brystet understøttes af bøjlerne, mens de formstøbte eller bløde skåle løfter og former brystet, så kavalergangen fremhæves en smule. Ved brug af spacer skåle (3D spacer stof) er bh'en ekstra åndbar og tilpasningsdygtig. Den er særlig velegnet som T-shirt bh på grund af de formstøbte og sømløse skåle og enkle design uden blonder eller broderier.
Se modellerne her

Bøjlebh

Bøjle-bh'en uden formstøbte skåle støtter brystet og løfter det uden at modellere og fremhæve kavalergangen. Særlig velegnet til barmen, som stadig har rigtig god fylde foroven og til alle dem, der ikke kan lide softcups. Kanten er dekoreret med blonder, broderi eller andet tilbehør. Velegnet som T-shirt bh, hvis skålene er støbt og ikke syede og der ikke er brugt forhøjede blonder eller broderier.
Se modellerne her

Bustier

En let bh og en særdeles populær model, der er perfekt til både hverdag og nat. BH'en har ikke en "løftende" funktion, men den omslutter brystet perfekt og er derfor yderst behagelig at have på. Praktisk med slip-on mulighed eller med frontlukning. Den er særlig populær blandt dem som finder støtte-bh'en for tætsiddende og som gerne vil have følelsen af ingenting.
Se modellerne her

Soft bh (mikrofiber bh)

Den bløde bh eller mikrofiber bh'en har formstøbte skåle og brede, normalt polstrede stropper. Giver optimalt hold og er særligt behageligt og blød mod huden. Velegnet som T-shirt bh, fordi skålene er forformede og uden sømme. Lavet af bomuld eller mikrofiber, i enkelt design og nogle gange dekoreret med blonder. Findes også i wellness-modeller med frottéfor eller en let spacer-skål.
Se modellerne her

Trekant bh / bralette

BH'en uden bøjle, med eller uden bløde skåle, er en absolut trendsætter med fokus på "naturlig" bærekomfort og det mest "naturlige" look som muligt. Købes ofte af kvinder med lidt mindre bryster, som gerne vil vise lidt kavalergang frem. Modellerne findes med og uden blondedetaljer og lavet i mikrofiber eller bomuld.
Se modellerne her

Multiway bh

Multiway-bh'en tilbyder forskellige bæremuligheder takket være dens specielle pasform og funktionelle egenskaber. Hvad enten det er som halterneck, med krydsede stropper bagpå eller bare én strop, er den fantastisk til at bruge under kjoler og toppe med specielle halsudskæringer. Gennemsigtige stropper tilbydes ofte også for endnu flere variationer. De sømløst forformede skåle omslutter brystet, løfter den og former kavalergangen. Der findes modeller, der også kan bruges som stropløse bh'er, da underbarmen er forstærket af et eller flere silikonebånd, som giver ekstra støtte og hold.
Se modellerne her

High-apex bh

BH'en med høj apex er kendetegnet ved en overvejende tilspidset halsudskæring, som fremhæver kavalergangen. De brede stropper løber naturligt ind i skålen og giver plads til overdådige dekorationer lavet af smukke blonder, mesh stof eller nekelt design. Takket være sin unikke pasform og integrerede bøjle sikrer bh'en et lille løft og formning af både små og store bryster. Med sin elegance og funktionalitet er High-Apex BH det perfekte valg til kvinder, der ønsker at føle sig både stilfulde og komfortable.
Se modellerne her

Minimizer

Et karakteristisk træk ved minimizeren er dens optisk reducerende effekt på brysterne. Skålene omslutter brystet fuldstændigt ved at den højere midterstang skubber brystet en lille smule udad, hvilket får brystet til at syne mindre. Det brede bånd under brystet og de brede stropper sikrer optimal støtte og fordeler vægten af ​​et tungere bryst optimalt uden at de laver mærker. Samtidig er ryggen ekstra bred og understøtter rygområdet.
Se modellerne her

Sports bh

Materialerne er valgt, så sved kan absorberes, og bh'en kan tørre hurtigt. Derudover tilbyder sports-bh'er fuld støtte takket være den komprimerende effekt på brysterne, samtidig med at den er åndbar. Det brede stropper sikrer, at intet glider og at vægten af ​​brystet er ligeligt fordelt. Den er let at tage på og har en lukning i ryggen, foran eller begge dele, hvilket sikrer at bh'en tilpasser sig optimalt til den kvindelige facon.
Se modellerne her

Balconette Bh

Takket være dens sofistikerede snit og brede stropper skaber balconette-bh'en en dyb kavalergang og et fyldigt, smukt bryst. Den har integrerede bøjler og ofte formstøbte halve skåle, som støtter brystet nedefra og løfter det. Et fantastisk valg til små og mellemstore bryster, men store bryster vises frem på bedste vis.
Se modellerne her

Amme-bh

Amme-bh'en tilbyder perfekt støtte og komfort under amning. I modeller med skåle er de fleste af dem sømløse og forformede, som nemt kan åbnes til amning takket være ammeklemmesystemet. Stropperne er fast forbundet til bryststøtten, så de ikke glider, når skålene åbnes. Nogle modeller har bøjler for at give yderligere støtte. Der tilbydes også Bustier-top modeller, som er nemme at tage på takket være deres slip-on-pasform og er lavet af økologisk bomuld med en lille smule elastan, hvilket gør dem perfekt til skiftende kropsformer. Den ideelle følgesvend under graviditet og amning.
Se modellerne her