Returnering

Du kan annullere de bestilte varer telefonisk, hvis de endnu ikke er faktureret. Den lovbestemte fortrydelsesret forbliver upåvirket af annulleringsmuligheden.
Du finder den lovpligtige fortrydelsesblanket under vores handelsbetingelser, på https://www.ullapopken.dk/da/vilkarogbetingelser, eller under forklaringen af fortrydelsesretten, på https://www.ullapopken.dk/da/fortrydelsesretten.
Du har ret til at fortryde aftalen, inden for 14 dage, uden at angive en grund. Fortrydelsesfristen gælder 14 dage fra den dag, hvor du eller en af dig navngivet tredjemand, som ikke er fragtfører, har taget de sidste varer i besiddelse. Når du vil gøre brug af din fortrydelsesret, skal du, til Ulla Popken GmbH, Am Waldrand 19, 26180 Rastede, telefon 80 - 88 57 65 (man-fre kl. 10-14), e-mailadresse service@ullapopken.dk, sende os en entydig erklæring (fx et brev sendt med post, fax eller e-mail), der angiver din beslutning om at fortryde købsaftalen. Du kan bruge den fortrydelsesformular, der ses på https://www.ullapopken.dk/da/fortrydelsesretten, men det er ikke obligatorisk. For at overholde fortrydelsesfristen, er det tilstrækkeligt, at du sender meddelelsen om udnyttelsen af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen udløber.
Ja, du kan returnere de leverede varer til os, uden at angive årsagen hertil, inden for retur- og fortrydelsesfristen eller annullere din aftale. Pak din returnering og vedlæg følgesedlen, så kan vi kreditere beløbet med det samme. Og meget vigtigt: Sørg for at klæbe returlabelen fra fakturaen over den eksisterende adresselabel på din forsendelse for at gøre behandlingen nemmere for os.