Fortrydelsesretten

Du har ret til at fortryde købekontrakten inden for 14 dage uden begrundelse. Fortrydelsesfristen er 14 dage fra den dag, hvor du eller en tredjepart, som du har navngivet, og som ikke er transportøren, har taget de sidste bestilte varer i besiddelse ("Fortrydelsesfristen").

For at udøve din fortrydelsesret skal du informere os herom og afgive en klar erklæring om din beslutning om at fortryde købskontrakten. Dette kan ske pr. post til Popken Fashion GmbH, Am Waldrand 19, 26180 Rastede, eller til vores kundeservice. Se kontaktoplysningerne til vores kundeservice: Tel. 80 - 88 57 65; E-Mail: service@ullapopken.dk (Ma.-Fr. 10-14). Om nødvendigt kan du bruge vores fortrydelsesformular (PDF) For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du sender meddelelsen om udnyttelse af fortrydelsesretten inden udløbet af fristen.

Inden for fristen på 100 dage skal du endvidere returnere varerne til os. Det er tilstrækkeligt, at du inden udløbet af de 100 dage har afleveret varerne til postvæsenet eller en anden virksomhed, som sørger for forsendelse af varerne.