TRUE SIZE FASHION

Ulla Popken er nr. 1 inden for plus size i Europa. Som ethvert engageret brand ønsker vi at være tydelige og lette at forstå for vores kunder. Derfor har vi arbejdet med et begreb, der opsummerer emnet plusstørrelser i en nøddeskal: Plus Size Fashion.
Og det - dette ord normale størrelser - antyder, at alle andre størrelser er unormale størrelser. Det er ikke kun en forældet tankegang, men også faktuelt forkert. Næsten 50 %* af kvinderne i Tyskland bruger størrelse 42 eller større. *Ifølge Statista: Fordeling af tøjstørrelser for kvinder i Tyskland i 2012
Du kan kalde det småting, men det er ofte detaljerne og de små justeringer, der sætter noget større i gang og får dig til at tænke videre.
Hos Ulla Popken har vi besluttet at tænke fremad og vil fra april sætte spørgsmålstegn ved begrebet Plus Size Fashion. Et begreb, der neutraliserer enhver forskel, og som brandet Ulla Popken-brandet og vores mode skal stå for i fremtiden:
TRUE SIZE FASHION
True Size Campaign Banner

STØTTER KAMPAGNEN

Lad os bringe True Size-ideen til live sammen. Det er så nemt at være med: Vis dine profilbilleder på dine sociale medier med krydsede fingre, som i eksemplerne. Det er kampagnens visuelle nøgle.