Bæredygtighed

Bæredygtighed
Se vores ansvarlige tilgang til mode
Woman with sweat jacket standing on an footbridge
Hand holds potting soil with sprout
Lettering on white background

Vi tager vores ansvar seriøst

Som familievirksomhed, er ansvarlig ledelse en del af vores DNA - vores handlinger følger en langsigtet strategi, der fokuserer på retfærdighed og bæredygtighed. Fordi ansvaret over for medarbejdere, forbrugere, producenter, partnere, serviceudbydere og samfundet som helhed er af afgørende betydning for os, som en global modevirksomhed.
Cotton

Øget bæredygtigt brug af materialer

God stil handler ikke kun om smarte outfits og stilfulde designs, men også transparens og ansvar. Vi bestræber os derfor på at øge andelen af vores produkter fremstillet med materialer, der er endnu mere bæredygtige. Som en del af vores forpligtelse bruger vi kun anerkendte miljømærker til at vise de kriterier, som vores tøj opfylder på en så pålidelig og gennemsigtig måde som muligt. Disse miljømærker betyder ikke, at en T-shirt er bedre end en anden – de indikerer blot, at en T-shirt er lavet på en bestemt måde med bestemte materialer.
Cotton
Vores tøjmærker lavet med økologiske materialer
GOTS-Logo
GOTS-Logo

GOTS (Global Organic Textile Standard)

GOTS certificering stiller strenge krav til hele tekstilforsyningskæden med hensyn til tøjproduktion, der gør brug af økologiske materialer.
Varer med denne certificering indeholder mindst 70 % økologiske materialer (f.eks. økologisk bomuld eller hør). Den nøjagtige procentdel af certificerede økologiske materialer kan findes på mærket, der er sidder på varen.
For mere information, besøg: https://global-standard.org/
Kilde: Siegelklarheit
OCS-100 Logo

OCS (Organic Content Standard)

OCS er en frivillig international certificering, der viser økologisk indhold i et produkt ved at sikre sporbarhed og dokumentation af økologiske fibre i alle processer i fremstillingen af et certificeret produkt. Formålet med OCS er at øge den økologiske landbrugsproduktion.
OCS 100-mærket bruges til varer, der indeholder 95 % eller mere organiske materialer. OCS Blended-mærket bruges til varer, der indeholder mindst 5 % organiske materialer. Den nøjagtige procentdel af certificerede økologiske materialer kan findes på mærket, der sidder på varen.
OCS-100 Logo
Vores tøjmærker der bruger genbrugsmaterialer
RCS-100 Logo
RCS-100 Logo

RCS (Recycling Claim Standard)

Målet for RCS er at øge brugen af genbrugsmaterialer. Denne certificering giver virksomheder mulighed for at registrere den nøjagtige procentdel af genbrugsmateriale i en vare, og spore denne procentdel langs hele produktionskæden.
RCS 100-mærket bruges til varer, der indeholder 95 % eller mere genbrugsmaterialer. RCS Blended-mærket bruges til varer, der indeholder mindst 5 % genbrugsmaterialer. Den nøjagtige procentdel af genbrugsmaterialer kan findes på mærket, der er sidder på varen.
GRS-Logo

GRS (Global Recycling Standard)

Målet for GRS er at øge brugen af genbrugsmaterialer. Denne certificering giver virksomheder mulighed for at registrere den nøjagtige procentdel af genbrugsmateriale i en vare og spore procentdelen langs hele produktionskæden. GRS indeholder også krav til tilsætningsstoffer, der anvendes i GRS-mærkede produkter, samt retningslinjer for miljøledelse og virksomhedernes sociale ansvar.
Varer med dette mærke indeholder mindst 50 % genbrugsmaterialer (f.eks. genanvendt polyester). Den nøjagtige procentdel af genbrugsmaterialer kan findes på mærket, der sidder på varen.
Kilde: Siegelklarheit
GRS-Logo
Vores mærke for miljøvenlig og socialt ansvarlig produktion
OEKO TEX Made in Green Logo
OEKO TEX Made in Green Logo

MADE IN GREEN

MADE IN GREEN by OEKO-TEX® er et sporbart produktmærke for tekstiler og lædervarer, der er produceret på miljøvenlige fabrikker og socialt ansvarlige og sikre arbejdspladser. MADE IN GREEN-mærket giver forbrugerne sikkerhed for, at det enkelte tekstil eller lædervare er lavet af materialer, der er testet for skadelige stoffer.
Kilde: Siegelklarheit
Vores produktionsstandarder
amfori Logo
Vi gør vores bedste for at overholde sociale standarder, når vi producerer vores tøj. Derfor er vi medlem af amfori Business Social Compliance Initiative (BSCI), og kræver, at vores leverandører overholder amfori BSCI-standarder og gennemgår revisioner.
Amfori BSCI er en international sammenslutning af over 2.400 mærker, importører og detailhandlere, der søger at fremme menneskerettigheder og forbedre arbejdsforholdene i globale forsyningskæder. Uafhængige amfori BSCI revisioner, samt en bred vifte af uddannelsesmuligheder, giver virksomheder mulighed for løbende at forbedre og sikre, at standarder overholdes på deres produktionsfaciliteter.
For mere information, besøg: www.amfori.org
amfori Logo
Popken Fashion Group er en Ecocert Greenlife-certificeret leverandør af GOTS-, OCS-, GRS- og RCS-mærkede varer (certificeringsnummer: 152026). www.ecocert.com
For mere information er du velkommen til at besøge Siegelklarheits hjemmeside, et initiativ skabt af den tyske regering for at hjælpe forbrugerne med bedre at forstå sociale og miljømæssige mærker. www.siegelklarheit.de