Trendstyles to go

Med Ulla Key Looks er du altid up-to-date (og et skridt foran), når det gælder mode. Vi sammensætter komplette looks med de nyeste trends - key pieces - så du kan være perfekt klædt på på et øjeblik. Så behøver du ikke længere bekymre dig om dit outfit, det tager vi os af for dig. Med vores key looks tager vi ubesværet styling til et nyt niveau! Find alt fra trendy streetstyles, nye fest highlights til lingeri nyheder

It's a match

Tilsæt en mønstret, stribet eller enkel top og frisk hele dit look op. Tip: opgrader din t-shirt med et par iøjnefaldende statement-jeans og en afslappet sweatjakke.

COLOUR IS THE KEY

I anledningen af det nye år har vi givet vores favoritter en frisk fornyelse. Vi bruger ikke længere bare blazere og bukser i samme farve, men har tilføjet looket en knaldgrøn detalje.

Shine bright

Dagene bliver lysere igen - og vores stilarter også. Vi kombinerer nu toppe og bukser fra den samme farvefamilie-og skaber variation gennem abstrakte all-over-udskrifter og blanding af materialer.

All eyes on: Acetat

Elegante klassikere lavet af acetat er populære key pieces denne sæson. Stoffet af høj kvalitet skinner ligesom silke, krøller ikke og er behageligt på kroppen. Så du kan se strålende ud i dette enkle sorte look.